newsletter get
in touch

TJENESTER

Bright har utstyret, tjenestene og løsningene som gjør arrangementer av alle slag til eksepsjonelle opplevelser, uansett arena. Les mer om våre tre forretningsområder.

Utleie

Eventutstyr og tjenester

Bright leier ut utstyr til underholdnings- og opplevelsesbransjen. Vi hjelper deg med alt du trenger for å oppfylle din visjon og dine ambisjoner. Vi dekker alle dine tekniske behov gjennom hele prosessen, fra lyd og lys til scene og rigg. I tillegg kan våre designere gi deg lysdesign, scenografi, video og innhold av høyeste kvalitet tilpasset til ditt arrangement.

Hvis du bare vil leie utstyr, tilbyr vi et komplett sortiment i hele Norden.

Slå gjerne på tråden for å få vite mer – vi har ideene, erfaringen og verktøyene som trengs for å gjøre ditt arrangement til noe enestående.

Installasjon

Systemintegrasjon

I Bright tror vi på kreative løsninger og et nært samarbeid med kunden. Hvert tilfelle er unikt og fortjener en skreddersydd løsning.

Vi har ressursene til å gjennomføre store prosjekter og kompliserte arrangementer, takket være våre dyktige medarbeidere innenfor teknikk og mekanikk, lys og lyd, systemintegrasjon, prosjektledelse og design. Vi har også unik tilgang til et bredt spekter av produkter og produsenter.

Våre tidligere prosjekter viser at vi kan løse de fleste tekniske og kreative utfordringer. Eksempler på vårt arbeid og våre nøkkelferdige løsninger finner du i hele Norden.

Alle våre medarbeidere og partnere er sertifiserte, slik at vi kan være sikre på at hvert eneste prosjekt tilfredsstiller vår høye standard når det gjelder kvalitet og sikkerhet. Vi garanterer at alle prosjekter er utført med fokus på hver minste detalj.

Kontakt oss for å diskutere ditt prosjekt – vi har ideene, erfaringen og verktøyene du trenger!

Service

Reparasjon og vedlikehold

En viktig del av alle innkjøp og installasjoner er at du som kunde skal kunne være helt sikker på at leverandørene kan tilby de aller beste løsningene for service og vedlikehold på hele spekteret av produkter. Vår service avdeling bistår alle våre forretningsfelt med råd, veiledning, reparasjon, vedlikehold og ombygging / oppgradering av produkter fra alle fag-grupper.

 Når du handler et produkt eller bestiller en installasjon fra oss kan du være trygg på at vi kan tilby kvalifisert service i hele produktets levetid, og med oss på laget på en produksjon kan du stole på at alt virker nettopp fordi vi har en kompetent avdeling for service i ryggen.

Avdelingen består av sertifiserte fagfolk på alle områder og vi er også godkjent lærlingebedrift med fast lærlingplass på serviceavdelingen. Vi driver kontinuerlig kursvirksomhet og videre opplæring for å hele tiden være i forkant av nye produkter og metoder.

Trenger du hjelp med service på et produkt? Ta kontakt!